Recepten om af te vallen – weg met dat saaie dieet!

Met ons dieet is gewichtsverlies niet langer een strikte eetgewoonte. We zijn er 100% zeker van dat zelfs een slank recept heerlijk kan smaken. Originele recepten met ingenieuze ingrediënten zorgen ervoor dat u uw ideale gewicht vol smaak kunt bereiken.

Onze keukenexperts hebben gezonde afvalrecepten ontwikkeld die u kunt aanpassen aan al uw persoonlijke wensen: voor vegetariërs, vegetariërs, sporters, kenners en professionals.

Ontbijt, lunch, diner, snacks, zoet en zout. We letten niet alleen op caloriearme gerechten, maar zorgen ook voor voldoende voeding en heerlijke smaak.

Lower carb cheesecake

Voor wie zijn deze slanke recepten eigenlijk bereid?

In principe geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je voor de zomer een paar kilo wilt verliezen of je dieet volledig wilt veranderen omdat je overgewicht hebt. Vooral als je tijdens je dieet figuurcorrectietraining doet, is het belangrijk om alle belangrijke stoffen binnen te halen en eiwitrijk voedsel te eten. Iedereen die thuis of op het werk erg actief is, merkt de beste resultaten van onze recepten. Goede planning is hier erg belangrijk: wij bieden u kant-en-klare gewichtsverlies recepten die direct kunnen worden bereid en gemakkelijk mee te nemen. Zo kunt u gewicht verliezen in elk stadium van uw leven.

Daarnaast bieden we ook gezonde recepten en alternatieven voor vegetariërs en allergische mensen. Het belangrijkste is dat onze recepten heerlijk zijn en je ze wilt delen met vrienden en familie. Dit maakt het vormgeven makkelijker en leuker!

Volkoren bagel met zalm

Voordelen van vormrecepten

Onze recepten zijn ontwikkeld door voedingsdeskundigen en zijn afgestemd op mensen die ingrijpende veranderingen in hun dieet ervaren. Vergeleken met traditionele dieetvoeding, bieden wij de nodige voordelen.

1. Rijk aan belangrijke stoffen

Als je calorieën verlaagt, is het vaak moeilijk om de voedingsstoffen te krijgen die je nodig hebt. Het resultaat is vaak een dof gevoel en vatbaarheid voor infectie. Ons lichaamsvormend dieet bevat veel goede voedingsstoffen in een caloriearm dieet.

2. Diverse soorten

Een goed ontworpen dieet zal je inspireren om verder te gaan. De grootste fout in het proberen om gewicht te verliezen is om jezelf te beperken tot saaie maaltijden. Eentonig voeden vereist alleen meer discipline dan je nodig hebt. Wij maken onze slanke recepten gezond en heerlijk.

3. Snelle productie

We hebben vormrecepten voor warme en koude gerechten zonder eindeloze boodschappenlijstjes of complexe instructies. Op deze manier kunt u caloriearme voedingsmiddelen gemakkelijk integreren in uw dagelijks leven.

夏季沙拉配烤红薯

Basisregels voor lichaamstrainingsdieet

Ons dagelijks eten bestaat uit talloze caloriebommen, vet en suiker. Plus chemische additieven. Zelfs als je iets “dieet” of “licht” in supermarktschappen vindt, is de echte betekenis vaak anders. Met een beetje basiskennis is het gemakkelijk om eenvoudige, caloriearme dieetgerechten te maken. Degenen die de basisregels kennen, zullen minder depressief worden en uit de buurt blijven van snackaanvallen.

10 basisregels voor de ideale afvalformule

  1. Laag koolhydraatarm is effectief. Vet maakt je niet alleen vet, maar veel koolhydraten maken je ook vet
  2. Als je koolhydraten eet, kies dan voor complexe koolhydraten. Probeer dingen te vermijden die zoet smaken.
  3. Een dieet met een hoge glycemische index kan bloedsuikerschommelingen veroorzaken, dus teveel eten of niet eten
  4. Proteïne is een ideale helper: het kan bevredigen en zorgen voor sterkere spieren. Daarom maken eiwitrijke producten zeker deel uit van het dieet
  5. Vergeet gezonde vetten niet. Je lichaam heeft ze nodig voor noten, zaden, vette vis. Avocado’s moeten elke dag op het menu staan.
  6. Bakken in plaats van bakken kan calorieën besparen in kookvet. Daarnaast behouden groenten op deze manier veel meer belangrijke voedingsstoffen
  7. Als je echt wilt bakken, kies dan plantaardige olie, zoals kokosolie, want het is rijk aan onverzadigde vetzuren, dus het is belangrijk voor je hart en bloedvaten en je stofwisseling
  8. Producten met een hoog watergehalte (zoals groene groenten) kunnen uw maaltijdgrootte om te verhogen waardoor u zich vol voelt zonder extra calorieën
  9. (bijna) alles kan caloriearm zijn, zoals eiwitpoeder in plaats van suiker
  10. Regionale en seizoensgebonden producten zijn bijzonder voedzaam om een goede gezondheid te behouden